Телефон за контакти
ул. "Цар Самуил" № 12, СОФИЯ
office@traveland.bg
Избор на дестинация:
Африка Австралия и Океания Близкия изток Европа Южна Америка Карибски басейн Северна Америка Азия
Хамамет
Хамамет
 
 
Хамамет - мястото, откъдето не ти се прибира ...

Хамамет е достоен за опознаване курорт. Тук хармонично се съчетават източния колорит и европейската елегантност. Ако за Тунис сте чували определението Арабската Франция, то Хамамет е Европейския курорт на Изтока. Тук ще намерите стила и удобствата, които очаквате за лятната си почивка.
Бихме искали да Ви разкажем за Хамамет, за да можете да се почувствате у дома си в мига, в който се окажете в курорта. И не бойте се - няма да Ви доскучае ако разберете някои важни подробности преди да го посетите!
Всички хотели в Хамамет, независимо от звездната си категоризация, гарантират високо качество на обслужване. И това не са само добри пожелания. Тук дори стандартните нискокатегорийни хотели се отличават от подобните в други Тунизийски курорти. Затова, избирайки почивка в Хамамет, вие правите избор в полза на доброто обслужване. Именно тук се намират известните в целия свят центрове за таласотерапия. Неслучайно световноизвестни личности избират Хамамет за своята почивка.
Много от ценителите на Хамамет идват тук всяка година, за да се насладят на морските дарове, умело приготвени в местните ресторанти. Струва си да знаете, че всички в Тунис са убедени, че всеки продукт е най-полезен през определеното му от природата време. И всички се стараят да се придържат към добра сезонна диета. Ето защо ако в ресторант ви предложат „не сезонна" риба, значи не ценят тайните на добрата кулинария. Ако търсите романтика - разходете се по алеята при яхтеното пристанище, отрупана с малки приятни ресторантчета и кафенета. В центъра на Ясмин Хамамет добре познат сред туристите е ресторант Brauhouse. Тук варят бирата по класическа немска технология. За бърз обяд Ви препоръчваме кафе Nefertiti - тук приготвят най-вкусните сандвичи. Онези от вас, които обичат да похапват вкусно и обилно, обезателно трябва да посетят ресторант La Luna, в близост до Стария град. Тук и цените и размерите на порциите ще ви поразят. И две думи за цените - ястия от националната кухня струват между 3 и 9 динара, средиземноморска кухня и деликатеси - между 18 и 20 динара, салати между 5 и 10 динара, пица между 7 и 12 динара, десерти от 3 до 8 динара, а вината между 15 и 35 динара.
И все пак стилен курорт не означава скучен. Децата могат да се забавляват в увеселителен парк Carthage Land, който през лятото работи дори през нощта. Що се касае до забавленията за възрастните, то знайте, че 5 от най-популярните и шикозни дискотеки се намират на една улица, а именно улицата на дискотеките. Препоръчваме Ви British Bar, Manhattan, Calypso Eurobar, Oasis, Havana Club. Входовете за дискотеките са средно между 10 и 25 динара. Ако се опитаме с 2 думи да опишем нощния живот в Хамамет, то те ще са - весел и безопасен. Изобщо безопасността е основна характеристика на Тунис.
Какво си представяте в този момент? Как вдъхвате топлия нощен въздух, изпълнен с аромат на жасмин? Как си почивате на някой от плажовете със ситен златист пясък и събирате тен? Как похапвате вкусно в някое романтично малко ресторантче близо до марината? Да, това Ви очаква в Хамамет!

Етикети:

Хамамет

,

България

,

новогодишна_вечер

,

празник

,

навечерие

,

моменти

,

красиво

,

елеганто

,

алкохол

,

храна

,

време

,

оферта

,

предложение

,

закуска

,

вечеря

,

хижа

,

снежинка

,

ски

,

кула

,

карта

,

земя

,

зелено

,

бяло

,

екскурзия

,

почивка

,

платено

,

ниска_цена

,

малко

,

жена

,

деца

,

планина

,

резервация

,

настаняване

,

алл_инклузив

,

пари

,

най_изгодно

,

утро

,
 
за страната
Допълнителни екскурзии
 
курорти и хотели
Порт ел Кантауи
RIU Bellevue park
El Kantaui Center
оферти