Телефон за контакти
ул. "Цар Самуил" № 12, СОФИЯ
office@traveland.bg
Избор на дестинация:
Африка Австралия и Океания Близкия изток Европа Южна Америка Карибски басейн Северна Америка Азия
Остров Пралин
Остров_Пралин
 
 

Праслин се намира на 37 км. северно от Махе и до него може да се достигне с катамарана CatCocos за един час или по въздух за 15 мин.
Когато французина LazarePicault за първи път стъпил на острова, той бил толкова впечатлен дш невероятната растителност, че го нарекъл островът на палмите. Век по късно генерал Гордън посетил острова и бил убеден, че това е истинския земен рай - Райската градина.
Praslin, който в миналото е бил ту свърталище на арабски търговци, ту скривалище за съкровищата на пиратите, днес е олицетворение на представата за съвършен тропически остров.
ValleedeMaiNatureReserve - Палмите от вида coco de merса широко рапространени в природния парк, който е в списъка на защитените световни наследства. В Парка има палмови дървета, от различни видове и други интересни растения - див ананас, диво кафе и бахарени храстчета. Само на остров Praslin може да се види сейшелския черен папагал. AnseLazio, един от най-добрите плажове в страната, се намира в северната част на острова - тюркоазено синя вода, чисти, бели плажове, заобиколени от гранитни скали. Плажовете на изток от Lazio са заобиколени от рифове, които образуват плитки басейни с топла вода и създават прекрасни условия за гмуркане.


Етикети:

Остров_Пралин

,

Сейшелите

,

България

,

новогодишна_вечер

,

празник

,

навечерие

,

моменти

,

красиво

,

елеганто

,

алкохол

,

храна

,

време

,

оферта

,

предложение

,

закуска

,

вечеря

,

хижа

,

снежинка

,

ски

,

кула

,

карта

,

земя

,

зелено

,

бяло

,

екскурзия

,

почивка

,

платено

,

ниска_цена

,

малко

,

жена

,

деца

,

планина

,

резервация

,

настаняване

,

алл_инклузив

,

пари

,

най_изгодно

,

утро

,
 
за страната
Допълнителни екскурзии
 
курорти и хотели
Остров Ла Диг
Chateau St. Cloud
оферти