Телефон за контакти
ул. Граф Игнатиев № 5, офис 202, СОФИЯ
office@traveland.bg
Избор на дестинация:
Африка Австралия и Океания Близкия изток Европа Южна Америка Карибски басейн Северна Америка Азия
За нас

 "ТРАВЕЛЕНД" ЕООД е лицензиран български туроператор (лиценз номер РКК-01-5845), създаден през 2007 г. В периода от създаването си досега ние сме разработвали основно продукти за изходящ туризъм, в чиято област имаме значителни позиции. В България работим с хотели по Черноморието, планинските и СПА курорти, стараейки се да удовлетворим всички нужди на нашите клиенти.

Нашата визия
Фирмата ни е основана от професионалисти с дългогодишен опит в изработването, предлагането и продажбата на туристически продукти за цял свят и България. Основната ни задача е отлично обслужване за нашите ценни клиенти чрез повишаване на качеството на предлаганите продукти.

Нашата мисия
Да предложим специално отношение с внимание към детайла и личните предпочитания и изисквания на всеки наш клиент. Ние съществуваме заради нашите клиенти, стараейки се да им предложим най-доброто за тяхното пътуване, да им предоставим пълна и изчерпателна информация за избраната дестинация и да направим мечтите им реалност с отлично обслужване и добре подбрани продукти.
Продуктът:
самолетни билети; хотелско настаняване за цял свят; пакетни програми за почивки, екскурзии; индивидуални пътешествия; круизи; сватбени пътешествия; наем на автомобили във всяка точка на пътуване в Европа; организиране на служебно или лично пътуване; организиране на тийм билдинг мероприятия, конференции, семинари.  

Нашите цели
Да покажем ясно на клиентите си, че те са най-важните за нас!
Да изслушаме и вземем под внимание всяко желание и изискване на клиентите ни!
Да предложим на всеки клиент най-подходящата за него почивка или ваканция, като вземем под внимание преди всичко неговата визия за това от какво има нужда.
И не на последно място - да посрещнем всеки клиент с усмивка и да се отнесем към него с нужното внимание и уважение!


sole023.gif"ТРАВЕЛЕНД" ЕООД СОФИЯ 1000, ул. Граф Игнатиев № 5, офис 202 
 "ТРАВЕЛЕНД" ЕООД е лицензиран Туроператор и Турагент с удостоверение за регистрация
№ РКК - 01 - 5845, издадено от Държавната Агенция по Туризъм със Заповед № РКК - 02 - 030
"ТРАВЕЛЕНД" ЕООД
е сключил застрахователен договор по чл. 42 от Закона за туризма

с полица № 03700100004459/ 09.05.2023 г. на Застрахователно дружество "ЕВРОИНС" АД.
 

"ТРАВЕЛЕНД" ЕООД СОФИЯ 1000, Граф Игнатиев № 5, офис 202 

Банкова сметка (1): Първа инвестиционна банка, 
клон: бул. "Христо Ботев" 28, София 1000
/ BIC код FINVBGSF

(В ЛЕВА) - IBAN BG21FINV915010UB140749

(В ЕВРО) - IBAN BG03FINV915010UB220225
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Банкова сметка (2): УниКредит Булбанк,
клон: пл. Света Неделя № 7
, София 1000 / ВIC код UNCRBGSF

(В ЛЕВА) - IBAN BG75UNCR70001519843220


Информацията, представена в интернет-страницата www.traveland.bg® редовно се актуализира и проверява. Въпреки това съществува вероятност част от изнесените данни в сайта да са били променени или допълнени, поради което в настоящия момент да не са актуални. Поради тази причина "Травеленд" ЕООД не носи отговорност за пълнотата, безпроблемния достъп до информацията, публикувана на този интернет-сайт, както и за пропуски в информацията, публикувана в него.
"Травеленд" ЕООД
не носи и отговорност и за достоверността на информацията, съдържаща се в други сайтове, към които настоящата интернет-страница може да е свързана. Фирмата си запазва и правото да коригира и допълва предоставената информация по всяко време и без предизвестия. Изнесената на сайта на фирмата информация не трябва да се възприема като отправена оферта за сключване на сделка или договор.

"Травеленд" ЕООД
съветва при нужда от информация, необходима за вземане на решение да се обърнете към нашите консултанти на телефон 02 / 9 888 363; 0887 791358
Цялото съдържание на този сайт е собственост на "Травеленд" ЕООД и предмет на авторското право на фирмата

Считано от 18.08.2015 г. влизат в сила новите Общи условия към Договор за организирано пътуване. Можете да се запознаете с тях и да ги изтеглите като файл от сайта ни. Благодарим за разбирането!